Заглавия
Вашата кошница е празна!

Заглавия

Tapicer.BG е вече и в Бургас!
Новата ни мострена зала можете да откриете на адрес: бул. "Янко Комитов" № 30, до портала на завод "Хемус" в ж.к. "Славейков" тел.: 0897 814 223 СТАТИЯ ..
0 коментари
още
Работно време
Работно време: от Понеделник до Петък от 08:00 до 17:30 Събота и Неделя - почивни.   Заявки се приемат и изпълняват до 15:30 часа на същия ден. Завки зададени след 15:30 часа, остават за изпълнение на следващия ден. ..
още
Смяна на автомобилен таван
В този клип ще ви покажем как ефективно да смените тавана на колата си. Това е един от често задаваните въпроси към нас. Затова решихме да направим това видео. В него детайлно са описани процесите, последователността и методите.   ..
0 коментари
още
Как да изберем идеалния диван
Здравейте приятели! Днес ще си поговорим за това как да изберем правилния диван за нашия дом. Купуването на диван е като брака: виждаш го, влюбваш се в него, водиш го у дома и години след това сте щастливи. Но реалността не е толкова проста. За да сте сигурни в трайността на връзката трябва да изберете правилния диван – като модел, цвят, дизайн и функционалност.   Ето какво ще ви посъветваме ние от www.tapicer.bg:   1.Формата Има много видове дивани, но кой ..
3 коментари
още
Мебели от палети - модерния лукс
В последно време все повече и повече започва да се цени функционалното съчетание от практичност и естетика в една мебел. Независимо дали обзавеждате дома, офиса или просто искате да освежите наличното пространство, то със сигурност се оглеждате за мебели, които да бъдат лесно съчетаеми едни с други, да бъдат свежи, стилни и не на последно място – лесни за поддръжка. В този блог ще ви споделим практични, дизайнерски и екологични решения в интериорния дизайн – обзавеждането с мебели от дърв..
3 коментари
още
Как да претапицираме столовете в кухнята
Как да претапицираме столовете в кухнята   Реновирането на стари мебели е прекрасен начин да освежите дома си. Претапицирането на старите кухненски столове е лесно изпълнимо и по силите на всеки. Вижте как става това стъпка по стъпка: 1. Изберете и купете подходяща дамаска Внимателно вземете мерки на седалките и предвидете поне още 20-% плат, който ще бъде необходим. Във всеки магазин на www.tapicer.bg можем да ви консултираме какъв плат да изберете. Съобразете избора си с ..
2 коментари
още
Tapicer.BG вече и в София
Tapicer.BG вече и в София! Може да ни откриете на адрес: бул."Сливница" ж.к."Захарна Фабрика" 130 - Срещу входа на "Западен парк"   ОЧАКВАМЕ ВИ! ..
2 коментари
още
Класификация на дамаските
Класификация на дамаските      ПРЕГЛЕД И ИЗБОР НА ДАМАСКА ЗА ТАПИЦИРАНЕ НА МЕБЕЛИ   При избора на дамаска за мебели е нужно да отчетем не само нашите предпочитания, но и характеристиките на материала, неговата функционалност, удобство и здравина.За да изберем най-подходящия материал е необходимо да имаме представа за класификацията на тъканите, а така също и какви основни особености има всеки клас. Ще разгледаме няколко класификации, отчитащи различните характеристи..
2 коментари
още
Еко кожа за тапицерия - Антик
www.tapicer.bg е най-големия онлайн магазин за дамаски и еко кожи. При нас ще намерите огромно разнообразие от цветове и десени на дамаски за мебели, изкуствени кожи и много други материали. ..
0 коментари
още
Как да спестим пространство в жилището
На почти всички ни се налага да пестим пространство в жилището си. Ние от екипа на www.tapicer.bg ви показваме как да направите това. ..
1 коментари
още
Претапициране на лежанка
www.tapicer.bg е най-големия онлайн магазин за дамаски и еко кожи. При нас ще намерите огромно разнообразие от цветове и десени на дамаски за мебели, изкуствени кожи и много други материали. В това видео ви показваме претапициране на лежанка.   ..
1 коментари
още
Направено с наши материали
Луксозна колекция дамаски: Невада, Наполи, Евита, Тифани https://www.tapicer.bg/index.php?route=product/category&path=17_94   Дамаска Ибиза 18 https://www.tapicer.bg/index.php?route=product%2Fproduct&path=17_96&product_id=524 Дамаска принт - №7 https://www.tapicer.bg/index.php?route=product%2Fproduct&path=17_91&product_id=421   Дамаска Тотем 417 https://www.tapicer.bg/index.php?route=product%2Fproduct&path=17_108&product_id=680 ..
6 коментари
още
Дамаска - Софт
Дамаска за мебели "Софт" - внесете комфорт и свежест във вашия дом. ..
0 коментари
още
Дамаска - Лава
Дамаска "Лава" за вашите мебели. ..
0 коментари
още