Мебели от палети - модерния лукс
Вашата кошница е празна!

Мебели от палети - модерния лукс

Мебели от палети - модерния лукс

В последно време все повече и повече започва да се цени функционалното съчетание от практичност и естетика в една мебел. Независимо дали обзавеждате дома, офиса или просто искате да освежите наличното пространство, то със сигурност се оглеждате за мебели, които да бъдат лесно съчетаеми едни с други, да бъдат свежи, стилни и не на последно място – лесни за поддръжка.

В този блог ще ви споделим практични, дизайнерски и екологични решения в интериорния дизайн – обзавеждането с мебели от дървени палети.

Мебелите от палети са нестандартно решение за обзавеждане на дома и офиса, тъй като позволяват разнообразни модификации, декорации, а и ако трябва да бъдем честни – дървените мебели са и ще бъдат винаги на мода!

А за по-голямо удобство и комфрот сме се погрижили ние от www.tapicer.bg с богатото разнообразие от дамаски, изкуствени кожи и дунапрен които може да използвате за да превърнете вашите мебели от палети в наистина уникални!

Имаме решения и за тези от вас които искат да ползват мебелите на открито - в градината или за вашето заведение. Изкуствена кожа - Амара е точно за вас -


3 Коментари към "Мебели от палети - модерния лукс"
Tapicer.BG - 04/08/17

Изработката не е трудна :) Следете нашия блог. Скоро ще ви покажем как да си направите нещо функционално от палети.
Kamelia Kazakova - 04/08/17

Mnogo krasivo. Iskam i az takiva :))
Иглика Цветомирова - 03/08/17

Страхотно е. Обожавам мебелите от палети. Надявам се скоро време да успея да навия мъжа ми да си направим такива :D

Напиши коментар

Вашето име:


Коментар: Забележка: HTML не се превежда!

Въведете кода: